Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Veseli Jura traži kauč za izležavanje i odmor nakon igre

Jura
Foto: Privatni album
1/2
13.10.2016.
u 21:03

Jura ima samo devet mjeseci i još uvijek je zaigran kao štene. Obožava trčati za lopticom i uživa u dugim šetnjama.

Za Juru volonteri traže obitelj koja je aktivna i koja će za njega imati dovoljno vremena. Jer Jura je još mlad i jako puno treba naučiti. No, brzo uči pa to neće biti težak zadatak. Voli se voziti u atomobilu i može ići s vama ako često putujete. Socijaliziran je i naučen na društvo, voli pse i mačke, a najviše se veseli kad mu se u igri pridruže djeca koju obožava. A kad se umori, voli se odmarati na kauču. I zato traži obitelj koja ima jedan takav kauč za njega, jer on želi biti dio obitelji.

Cijepljen je i čipiran, a uskoro će biti i kastriran. Ostale informacije možete dobiti na telefon 095/91-26-693.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije