Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed

Velikogoričani rekli NE ubijanju zdravih pasa u Skloništu Pokupsko Cerje

Prosvjed Velikogoričana
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/20
26.07.2015.
u 00:41

Organizatori prosvjeda, aktivisti za zaštitu prava životinja i članovi Udruge 60+ posvetili su ga psima koje nisu uspjeli spasiti iz skloništa za životinje Pokupsko Cerje i koji su uspavani po isteku 60 dana.

Velikogoričani rekli NE ubijanju zdravih pasa u Skloništu Pokupsko Cerje.

Na mirnom prosvjedu održanom na velikogoričkom trgu dr. Franja Tuđmana, okupili su protivnici ubijanja zdravih pasa u skloništima.

Organizatori prosvjeda, aktivisti za zaštitu prava životinja i članovi Udruge 60+ posvetili su ga psima koje nisu uspjeli spasiti iz skloništa za životinje Pokupsko Cerje i koji su uspavani po isteku 60 dana.

"Predložili smo Gradu da zajedno gradimo no kill sklonište umjesto da novac daju skloništu u kojem se ubijaju", rekla je Željka Štor iz Udruge 60+.

I podršku volonterima svojim dolaskom dali su i neki od udomitelja pasa iz Pokupskog Cerja. Na društevnim mrežama podržale su ih udruge iz cijele Hrvatske. Ne uspije li dogovor s Gradom, ističu volonteri, od skloništa neće odustati iako će taj put biti puno teži.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Foto: Goran Jakus/Pixsell

>>Udomitelji nisu mogli u sklonište, u radno vrijeme vrata zatvorena

Komentara 15

EV
evropljanin
08:11 26.07.2015.

velikogoricani-----svaka vam cast na vasoj akciji. nadam se da budete imali uspjeha. da se ova baraba od covjeka odstrani . zalosno da takvo nesto postoji. puno puno srece .

FI
Fisherman
10:17 26.07.2015.

Nezelim vjerovati da takva mjesta danas u 21.stoljecu uopce postoje.Tog Barabu bi rado dao uspavati.

OK
okus
03:16 26.07.2015.

Eto to je vrlo plemenita akcija. I ja imam prekrasnu i predobru kujicu koju moram dati udomiti. Ali nije u nijednom sklonistu zbog tih razloga. U pansionu je. Tamo je sigurna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije