Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
volonterke u akciji

Udruga Indigo slavi treći rođendan uz koncert za pomoć njuškama

Indigo
Foto: Privatni album, Indigo
1/5
21.10.2016.
u 18:33

Od svog osnutka udomili su preko 700 napuštenih životinja te pokrenuli program rehabilitacije agresivnih pasa

Zagrebačka Udruga za zaštitu i dobrobit životinja Indigo u nedjelju 23. listopada proslavit će svoj treći rođendan.

Pripremili su zabavu u Lounge baru Matis, Trg Stjepana Radića 3, a početak je u 19 sati. Uz domjenak i nezaobilaznu rođendansku tortu organiziraju i nagradnu tombolu, dok će u glazbenom dijelu programa sudjelovati Škola pjevanja Husar&Tomčić, Ines Mlinarić Stakić i The A. Ulaz na rođendansku zabavu je dobrovoljna donacija ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje.

Od svog osnutka udruga je udomila preko 700 napuštenih životinja. Sudjelovali su u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja i iz romskih naselja u Međimurju te pokrenuli kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može". U njihovu programu je i edukacija vlasnika, u sklopu koje imaju i školu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje. Surađuju s trenerima na projektu rehabilitacije agresivnih pasa te se bave socijalizacijom i rehabilitacijom pasa.

Indigo je prva hrvatska udruga koja je imala predavanje na netom održanoj konferenciji Dog Trusta održanoj u Dubrovniku. Govorili su o novom pristupu udomljavanju pasa u Hrvatskoj. Trenutačno se brinu o 75 pasa, od kojih je većina na čuvanju kod teta čuvalica, a neki su na plaćenom smještaju. Udrugu vode tri osnivačice, Jasenka Pavić, Suzana Svečnjak Romanić i Dora Perši.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije