Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogat edukativni, zabavni i humanitarni program

U opasnoj konkurenciji čupavih modela odabrana glavna njuška Westgatea

Westgate
Foto: Promo
1/7
13.03.2017.
u 13:20

Popularnom shopping destinacijom Westgate ovoga je vikenda prošetala četveronožna pratnja brojnih posjetitelja Sajma kućnih ljubimaca. Najnovije izdanje je privuklo i poznata lica poput Ivane Mišerić, Renate Sopek i Sandre Bagarić koje su stigle sa svojim omiljenim njuškicama.

Domaćin Sajma kućnih ljubimaca, Westgate Shopping City, proteklog je vikenda još jednom otvorio svoja vrata svim obožavateljima četveronožnih stvorenja. Uz razmjenu iskustava brojnih izlagača, ekskluzivne promotivne ponude te bogat edukativni, zabavni i humanitarni program održan je i izbor za Glavnu njušku Westgatea.

Stručni žiri je glavnom njuškom proglasio psa imena Erus, vlasnice Franke Strugar iz Gornje Stubice koji je osvojio simpatije publike i žirija. Titula drugoplasirane njuške pripala je psu Jessie, vlasnice Irene Dobranić iz Zagreba, dok je treće mjesto zauzeo pas istog imena Jessie ali vlasnice Marije Jakopanec iz Sesveta.

Sajam su u društvu svojih slatkih čupavaca posjetile i poznate voditeljice Ivana Mišerić i Renata Sopek te operna pjevačica Sandra Bagarić. Kako su izjavile, život bez pasa ne dolazi u obzir, s njima je sve veselije i lakše.

www.westgate-shopping.com

www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije