Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadnja šansa

U njihovim pogledima više nema nade da će izići iz skloništa

Utinja
Foto: Privatni album
1/19
20.07.2016.
u 00:39

U trenutku kad postanu prekobrojni završit će njihov život, a tek je počeo

Ima samo sedam mjeseci i većinu svog života proveo je u skloništu za pse u Utinji, u njemu je i odrastao.

U njegovom pogledu više nema sjaja, nema nade da će ga netko spasiti. Koliko mu je još dana života ostalo ne zna nitko. Zatreba li mjesto za novog psa koji stiže u sklonište, postat će prekobrojan i za njega će to značiti da je došao kraj života. Života u kojem je čeznuo za slobodom, za igrom, za nježnostima, a sve što je dobio bila je hrana i broj 19106000089811 pod kojim ga vode. I ono malo trenutaka u kojima se uspio družiti s volonterima.

A on je samo jedan u grupi prekobrojnih, u grupi u kojoj su psi koji žive od dana do dana. Među njima ima i malih i velikih, crnih, šarenih i, žutih, ženki i mužjaka. I svi su tek počeli živjeti.

- Mi nemamo rješenje za njih jer imamo već puno pasa na brizi. Možemo se samo nadati da će se pojaviti netko tko će ih spasiti. Ako im možete pomoći, nemojte čekati - kažu volonteri koji daju sve od sebe, ali ni oni nisu svemogući.

Za sve dodatne informacije možete nazvati voditelja skloništa na 098/18-96-999 ili 095/86-01-860. Sklonište je otvoreno radnim danom i subotom od 11 do 13 sati, a nedjeljom od 9 do 11 sati. Ako ste sigurni kojeg psa želite udomiti, dovest će vam ga u  veterinarsku ambulantu Dubovac u Karlovcu.

Komentara 6

Avatar comparator
comparator
07:35 20.07.2016.

Kad bi ljudi znali koliko pas pruža ljubavi i odanosti sigurno bi bez imalo straha ili skepse prihvatili nekog od ovih divnih životinja. Vidi im se iz očiju kako su željni druženja i nekog kome će biti vjerni do groba.

Avatar arhaika
arhaika
23:32 20.07.2016.

jadne zivotinje. da bar imam dvoriste. dajte ljudi, pomozite tko ima kucu i dvoriste. nema boljeg i privrzenijeg prijatelja od psa.

UN
una1
13:39 25.07.2016.

Toliko sam tužna da ne mogu ništa suvislo napisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije