Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao iz dvorišta

U nekoliko minuta Vigu se izgubio svaki trag, obitelj ne odustaje

Vigo
Foto: Privatni album
1/5
03.03.2015.
u 20:45

U potrazi za psićem obitelj je napravila sve što je mogla, a nalazniku nude i novčanu nagradu

Samo nekoliko minuta bilo je dovoljno da mali jorkširski terijer Vigo nestane iz dvorišta obiteljske kuće na Manterovčaku u zagrebačkom Vrapču. Njegova obitelj traži ga od 26. veljače, kad je zadnji put veselo trčkarao sa svojim tatom Waldom.

- I tog su jutra zajedno izašli u dvorište, inače borave u kući, posebno kad je zima. Kao i uvijek imali smo ih na oku, a onda su došle te kobne dvije, tri minute. Shvatili smo da ga nema jer je Waldo sam ušao unutra – kaže Suniwa Bohutinski Vuković. Istrčali su odmah iz kuće, krenuli ulicom, zvali, pitali susjede, no Vigu nije bilo ni traga. Tuga u srcima cijele obitelji, supruga Zlatka te sinova Maksa i Ota ne može se opisati riječima. Vito je član njihove obitelji gotovo punih osam godina, a k njima je došao kad je imao samo dva mjeseca. Tužan je i Vigov tata Waldo.

- Vigo i Waldo spavaju zajedno u istom krevetiću, jedu zajedno i nerazdvojni su. Prije nego je nestao Vigo je bio na vađenju zuba, dobio je zbog toga i antibiotik. Isto je bilo i Waldu, a sad se malo zakompliciralo. Bojimo se da se i Vigu ne događa nešto slično – priča zabrinuta vlasnica. Boje se da je Viga netko uzeo, posebno jer znaju da je dosta pasa u zadnje vrijeme nestalo iz dvorišta, čak i oni koji nikome nisu prikazili. A njihova oba jorkširska terijera su druželjubivi pa prilaze svima.

U potrazi za svojim psićem do sada su napravili sve što su mogli, polijepili plakatiće, obavijestili udruge i veterinare, devet radio stanica, podijelili obavijest na društvenim mrežama. No, nisu dobili nikavu informaciju koja bi im mogla pomoći. Ipak, nadu ne gube i ne odustaju. U potragu se uključila i nećakinja Brina, koja Viga posebno voli i stalno se s njim igra. Nada se Brina, zajedno s cijelom obitelji, da će maleni Vigo uskoro opet trčati svojim dvorištem, da će se uskoro opet igrati lopticama koje obožava. 

Vigo nije imao ogrlicu kad je nestao, ali je prepoznatljiva izgleda – crnog tijela, smeđih šapica i njuške, klempavih ušiju te kupiranog repa. Nalazniku obitelj nudi i novčanu nagradu, a informacije im možete javiti na 091/625-7686 ili 091/432-1765.

Ključne riječi

Komentara 2

LB
lucija.banovic28
16:18 10.03.2015.

Vigo je presladak psić pa zato sumnjam da bi mu itko naudio. Želim da vam se što prije vrati kući. Nadam se da i hoće!

EV
evropljanin
10:12 04.03.2015.

puno srece vam zelim da se cim prije vrati kuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije