Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašena u zadnji tren

Tinu zatukli i ostavili na ulici da ugine u bolovima

Tina
Foto: Udruga Rina
1/8
10.11.2014.
u 18:03

Malena kujica ulicama je lutala već dulje vrijeme, bila je i gladna i žedna, sada se o njoj brinu volonteri Udruge Rina

Tina ima samo četiri mjeseca i već je osjetila svu ljudsku bešćutnost. Prolazili su pored nje, okretali glavu na drugu stranu, pravili se da je ne vide.

A ona je ležala na ulici nepomično, polomljena, mokra od kiše, pothlađena, na rubu života, ostavljena da ugine u bolovima. Ni glasa nije mogla pustiti, nije više za to imala snage. Spašena je u zadnji tren, prihvatili su je volonteri zagrebačke Udruge Rina.

Udarena nogom

- Tini je slomljena noga, a prema izgledu loma veterinari kažu da je malena kujica pretučena, najvjerojatnije je udarana nogom. No, to nije i jedini problem. Da bi mogla na operaciju noge, Tina prvo mora ozdraviti. Vjerojatno je već dulje vrijeme lutala ulicama s obzirom da joj je i krvna slika loša, što može biti posljedica duljeg gladovanja i dehidracije - kažu volonteri.

Foto: Udruga Rina

Tina je unatoč svemu što je proživjela i preživjela umiljata kao i svako štene. Volonteri očekuju da će se, okružena njihovom ljubavlju i stručnom njegom, Tina vrlo brzo oporaviti. Za nju se brinu isti veterinari koji su spasili i Mrvu, pronađenu u Jankomiru slomljenih nogu.

Kako pomoći

Kako bi što prije mogla na operaciju, Tina mora jesti malo kvalitetniju hranu. Što joj sve treba možete pronaći na stranicama Udruge www. udruga-rina.hr, doznati na njihovom mobitelu 098/169-4446, a pomoći im možete i uplatom na račun Udruge
IBAN: HR1324840081104925854.

https://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/na-parkiralistu-ostavili-stene-slomljenih-nogu-i-odrezana-repa-953726

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
20:51 10.11.2014.

Kako je lako biti junacina nad slabijim od sebe. Pretuci zivotinju, dijete, zenu...i osjeti provalu testosterona u svom bijednom tijelu! Dokazi se zlom i silom kad to nisi u stanju pamecu, srcem i kvalitetom! Pokazi svoju jadnost i svu bijedu svoje osobnosti tako sto ces pokoriti onog tko se ne moze braniti. A onda odi u birtiju, napij se ko svinja i pijan kritiziraj druge koji su ti krivi za sve u tvom zivotu. I mater, i cacu, i zene, i crkvu i vladu..i osjecaj se facom! A onda kad se mamuran probudis..u svom bijednom stanu i otuznom zivotu..nadji opet neko krhko bice na kojem ces izivjeti svoje frustracije i jadnost. Bijedo covjecja.

IC
ice12
23:48 10.11.2014.

Jedino sto je ostalo od 'raja zemaljskog': djecije oci i psi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije