Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAZDA, DI SI?

Svi se smiju potezu nestrpljivog psa koji svojeg gazdu čeka u automobilu

pas trubi
Foto: Screenshot Youtube
25.07.2016.
u 13:04

Prolaznici koji su vidjeli ovaj prizor dobro su se nasmijali.

Psi su često vezani uz vlasnike i ne vole kada ih ostave same da ih čekaju.

Kada ostanu sami, učinit će sve da dozovu svoje vlasnike. Jedan pas iz Rusije dosjetio se posebnog načina kako da poruči svojem gazdi da mu nedostaje.

Vlasnik je psa ostavio u automobilu na parkiralištu u gradu Bryansku, a najbolji čovjekov prijatelj odlučio je doći na vozačevo mjesto i stisnuti trubu. Odmah je i počeo zavijati tako da je zvučna kulisa bila potpuna.

Prolaznici koji su vidjeli ovaj prizor dobro su se nasmijali.

>> Snimka nadzorne kamere otkrila što joj se svakog dana događalo u garaži

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okozaoko
14:16 25.07.2016.

U nekoj normalnijoj državi gazda bi bio kažnjen za ostavljanje psa u zatvorenom autu, a prolaznici se ne bi smijali nego mu pomogli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije