Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala nepoželjna

Suza traži dom, čovjeka koji će je voljeti i ruku koja će je maziti

Suza
Foto: Privatni album
1/7
25.11.2015.
u 20:45

Zagledate li se u Suzine oči, vidjet ćete tugu. Zbog svega što je prošla u pet i pol godina, tugu jer je ostavljena kad je ispunila ulogu koju joj je čovjek namijenio.

Služila mu je samo za rasplod, kotila se i tko zna koliko puta je gledala kako joj uzimaju i odnose štenad. I kad je odslužila svoje, postala je nepotrebna, postala je nepoželjna. Suza je vesela i zaigrana kujica koja voli šetnje, trčanje, njuškanje, druženje, valjanje u travi. Dobro se slaže s drugim dobroćudnim psima, iako voli da je sve po njenom. Obožava se maziti, gurkanjem daje do znanja da želi dodir ljudske ruke. Udomljava se kao član obitelji, a kako je prilično snažna, za nju se traži poznavatelj sličnih pasmina.

Cijepljena je, čipirana i sterilizirana, a ostale informacije i detalje oko udomljavanja možete dobiti na telefone 091/51-91-049 ili 095/55-65-710. Ako vam se na poziv ne jave, volonteri Društva za zaštitu životinja Rijeka, koji se brinu o Suzi, mole da pošaljete poruku. Nazvat će vas čim budu mogli.

Ključne riječi

Komentara 7

EV
evropljanin
08:27 26.11.2015.

Gomila-----Za krov nad glavom brinite se vi kao veliki covjek. a mi se brinemo za jadne napacene zivotinje ,koje prolaze tu Agoniju samo zbog dobrih postenih ljudi.

Avatar ivica48
ivica48
08:10 27.11.2015.

Bio sam u kuci koji imaju psa nisam izdrzao ni par minut pobjegao van toliko smrdi u stanu kao u svinjcu

GO
Gomila
22:57 25.11.2015.

imate vi novinari nasto pametnije da pisete i ljudi traze krov nad glavom kako njih ne stavite na prvoj strani ovog pasa posaljite Milanovicu on voli bisteke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije