Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moraš ovo vidjeti'

Snimka nadzorne kamere otkrila što joj se svakog dana događalo u garaži

Dječak potajno posjećivao tuđeg psa
Foto: YouTube
1/5
09.06.2016.
u 08:59

– Jednog dana kada smo pregledavali snimke, rekla sam suprugu: 'Moraš ovo vidjeti' – ispričala je vlasnica

Kada je Amerikanka Hollie Mallet iz Louisiane pregledala snimku nadzorne kamere iz svoje garaže, raznježila se.

Naime, dječak iz susjedstva svakog je dana potajno dolazio zagrliti njezina psa. Hollie je nekoliko puta primijetila kako se dječak zaustavlja pred kućom i baca psu lopticu.

– Imamo podzemnu elektroničku ogradu za psa pa je on pušten da slobodno šeće dvorištem i ne ide na cestu. Jednog dana kada smo pregledavali snimke, rekla sam suprugu: "Moraš ovo vidjeti." Dječak je ušao i brzo zagrlio psa. Nakon toga smo željeli doznati tko je on – ispričala je Hollie.

Dodala je kako žive u malom gradu gdje se više-manje svi poznaju, a oni ne poznaju djecu iz ulice jer su njihova već odrasla. U nadi da što prije pronađe dječaka, vlasnica je snimku i apel objavila na Facebooku gdje je pregledana dva milijuna puta, piše ABC News.

Nije trebalo dugo da se javi Joshova majka Ginger. – Josh stalno govori o vašem psu! Svaki puta kada prolazimo, on gleda sjedi li ona negdje blizu da je može vidjeti. Ali nismo znali da radi ovakve stvari. Kada sam to vidjela sinoć, osjećaji su mi bili podijeljeni, bila sam i sretna i uznemirena jer on zna da ne smije ići na tuđi posjed. No, jutros sam se probudila sretna jer on toliko obožava pse – rekla je.

Dječakova majka ispričala je i da je njihov pas nedavno uginuo. – Imali smo našu Bellu još otkad je Josh imao dvije godine, no uginula je prošle godine. Bili smo u gužvi i Josh ima mnogo izvanškolskih aktivnosti pa se nismo žurili s nabavkom novog psa. No, to će se dogoditi! – rekla je Ginger Breaux.

Kada je čula cijelu priču, Hollie je bila presretna što je njezina labradorica popunila Joshu prazninu. Na kraju su se svi i upoznali. – Ovo je lijepa priča i drago mi je da smo je uhvatili na kameri. Drago nam je da smo stekli prijatelja – rekla je vlasnica labradorice koju je dječak posjećivao u garaži.

>> Kako je Ben spasio Ivana iz bunara od 40 metara

>> Zmija je napala psa, a ono što je potom napravio dječak oduševilo je sve

Komentara 4

MT
mladen.turcic
09:29 09.06.2016.

klinci su mrak

DU
Deleted user
09:49 09.06.2016.

Jesenti milu bigulicu, nekako mi se čini da glavni likovi ove priče nisu dječak i pas, nego podzemna elektronička ograda. Nagradno pitanje: ima li ju tko u Lijeopoj Našoj. Ako nema, onda nam ne preostaje drugo nego brzo u nabavu iste jer nam inače za koji dan život neće imati smisla.

HR
Hrvat001
09:52 09.06.2016.

kakvo novinarstvo 😭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije