Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može spavati

Serijski ubojica pasa: Bacao ih je, izbo i pustio da uginu u krvi

psi
Foto: Vedran Balen
1/2
30.07.2014.
u 08:30

Majka: Ako ih je odlučio ubiti, mogao je to barem učiniti na neki humaniji način

Šokirana sam i prestravljena, sve ovo skupa postalo je prava noćna mora. Prije šest mjeseci već mi je otrovao i pred vrata bacio jednog pekinezera, a drugog je doslovno razbio o zemlju pred očima moje djece. Prema ovom trećem bio je najsuroviji – kaže Jelena Plivelić iz Donjih Andrijevaca kojoj je susjed Stjepan Bosnić (41) ubio tri psa.

Uvijek iste metode

Najnoviji slučaj, kada je u noći s petka na subotu Bosnić zbog glasnog laveža zaklao dva i pokušao zaklati još dva psa, još uvijek se prepričava u ovom selu. Jelena je te noći čula lajanje, ali nije imala pojma da joj se u dvorištu događa pravi horor. Prizor koji je ujutro ugledala bio je strašan – razbacana i masakrirana tijela njezinog ljubimca i još jednog psa lutalice ležala su u lokvama krvi. Kaže da joj je Bosnić prijetio da skloni psa jer će ga u protivnom ubiti, ali nadala se da ne misli ozbiljno. Nikada više neće držati pse jer ne želi još jednom proživljavati istu bol. Najviše ju je strah za djecu jer je zlostavljač njezinim dvjema djevojčicama prijetio da će im, ako budu vrištale, pod noge baciti kosir za rezanje trave.

– Svaki put koristi se istom metodom. Dodvorava se psima i tepa im dok se ne približe, a onda ih ubije. To je djelo bolesnog uma. Nadam se samo da će ga netko napokon maknuti odavde – nastavlja Jelena.

‘Psi nam napadaju kokoši’

Posljedicama Bosnićeva pohoda prva je svjedočila susjeda Ankica Tomakić, koja je svog mješanca Benija ugledala krvavog i uplašenog kako se skriva iza drveta tražeći zaklon. Srećom, uspjela mu je zaustaviti krvarenje. – Beni se nakon tog strašnog događaja posve promijenio. Nepovjerljiv je prema svima i uopće ne želi izlaziti iz šupe – kazala je Ankica. Mještani za Bosnića kažu da je asocijalan, agresivan, nestabilan i sklon alkoholu. Njegova majka Marija kaže da psi napadaju i kolju njihove kokoši, a danonoćnim lajanjem svima dosađuju. Potvrđuje da joj sin ima naglu narav, osobito kad popije. – Ako ih je već odlučio ubiti, mogao je to barem učiniti na neki humaniji način – kaže Marija Bosnić. 

>> Prijatelji životinja: Ubojica treba čekati suđenje u zatvoru

Komentara 49

Avatar serafina
serafina
08:33 30.07.2014.

Do sada je ubijao pse a kad bude neka galama i on neće moći spavati ubiti će i osobe. Ovakve asocijalne osobe i alkoholičari su opasnost za okolinu.

Avatar Perica1
Perica1
08:31 30.07.2014.

Majka svog sina najbolje pozna, ako kaže da ih je mogao ubiti humanije možemo očekivati pomak na bolje.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:47 30.07.2014.

Tko ne voli ljude ne voli ni životinje....Ovoga Stjepana bi trebala i policija priupitati za zdravlje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije