Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažu glazbenici

"Šape u zrak" – koncert za pse iz romskih naselja i uređenje azila

Azil Prijatelji Čakovec
Foto: Privatni album
1/4
04.05.2016.
u 20:28

Prihod od prodaje ulaznica za koncert u Hard placeu namijenjen je azilu Prijatelji Čakovec

Svi koji vole dobru svirku, a uz to su i otvorena srca pa žele pomoći, dobrodošli su u zagrebački Hard Place, Hrvatske bratske zajednice 4, gdje će se u subotu 7. svibnja održati koncert "Šape u zrak".

Ulaznica stoji 30 kuna, a prihod od koncerta namijenjen je azilu Prijatelji Čakovec, u kojem je zbrinuto više od 100 životno ugroženih pasa iz romskih naselja. Volonteri se brinu o mnogo više pasa, u azilu ih je  trenutačno više od 350. Kako bi im bilo što ugodnije, krenuli su i u gradnju novih dvorišta, a uz to uređuju i ona postojeća. Tu su i veterinarski troškovi za liječenja, sterilizacije, cijepljenja, hrana za brojna gladna usta, sredstva za zaštitu od unutarnjih i vanjskih parazita.

U akciju pomoći volonterima i psima uključili su se i glazbenici, a ove subote u Hard placeu od 22 sata nastupit će J. R. August, Judette i Radio Luksemburg. Za trajanja koncerta prikupljat će se i pomoć za čakovečki azil, u kojem uvijek manjka starih deka, plahti, ručnika. Donijeti možete i ampule, ogrlice, vodilice, hranu, a što im sve treba, pronaći ćete i na njihovu popisu na Facebook stranici.

Komentara 1

Avatar plejer_as
plejer_as
12:33 06.05.2016.

deke i plahte za pse .... pa vi ste šiznuli 100%... psima se u kućicu ubaci malo slame preko zime, kao i ostalim životinjama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije