Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Sa Zenom stižu sreća i veselje

Zen
Foto: Privatni album (Hrvoje Malbaša)
1/5
25.06.2016.
u 11:00

Život na lancu, u smeću i bez krova nad glavom, smeće za doručak, ručak i večeru, sve to mjesecima je već iza Zena.

Njegova priča još je jedna u nizu priča o napuštenim psima. Pronađen je u Dalju, čiji je i gdje je živio nitko ne zna. Na lanac ga je zavezao čovjek koji mu je povremeno donio malo kruha i malo vode. Zen je hodao po okolnim vrtovima pa mu je, kaže, pomogao da ne nastrada od ljudi. Da nije bilo tako, tko zna bi li i dočekao da ga netko spasi. Zenov pogled više nije tužan, Zen više ne tone u san gladan i žedan. Ali Zen još uvijek nema dom. U prilog mu ne ide što je 'čistokrvi avlijaner', ali ni što je crn, takvi najteže pronalaze dom.

- Tvoj osmijeh je nešto što me gura, tvoja sreća mi ipak daje nadu da tamo negdje postoji tvoj dom. Tvoja kapija s natpisom "Ovdje čuva Zen", tvoja kućica s vratima ukrašenim šapicama. I tepihić ispred, na kojem snivaš na prekriženim si capama - napisala je Zenova dobra vila na Facebook stranici Malina on wheels, na kojoj možete i pratiti Zenovu priču.

Zen ima dvije godine, umiljat je, slaže se sa svim životinjama i ljudima. Osim doma treba i kune za cijepljenje i kastriranje, a i njegov trenutni boravak košta. Za dodatne informacije možete pisati u inbox stranice ili nazvati na 091/494-1466.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije