Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro još jedan

Rijeka dobila prvi park za pse. Koštao je 80.000 kuna

park za pse
Foto: Elena Čuljat
1/5
04.07.2014.
u 13:20

Kako najavljuju u gradu Rijeci, u izradi je projekt rekreacijske zone na Podvežici u okviru koje će se urediti još jedan park za pse

Rijeka je dobila prvi park za pse. Nalazi se u Ulici Petra Kobeka u Škurinjskoj dragi. Park je ograđen, postavljene su klupe, košarice za otpatke i kutije s vrećicama za pseći izmet. Troškovi uređenja iznose 80 tisuća kuna.   

Na  ulazu su postavljena dvostruka vrata s pretprostorom u kojem se psu skida povodnik te ga se pušta u park. Na ulaznim vratima je postavljena tabla s pravilima ponašanja namijenjena vlasnicima pasa.

Kako najavljuju u gradu Rijeci, u izradi je projekt rekreacijske zone na Podvežici u okviru koje će se urediti još jedan park za pse. Na plaži za pse na Pećinama, 17. lipnja postavljena je ograda koja osigurava da psi s plaže ne istrče na obližnju cestu iznad nje.

>>Svijest ljudi je na visokoj razini, već je udomljeno 30 pasa

Ključne riječi

Komentara 1

EP
epulon
15:04 04.07.2014.

Ma krasno, s druge strane djevojčica od 6 godina pogine u Slavoniji jer nema nogostupa. Koja smo mi država.... 80.000 kuna za park za džukce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije