Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže spas

Reniju i Tigriju bliži se 60. dan boravka u skloništu Veterinarske ambulante Pula

Pula
Foto: Privatni album
1/4
15.04.2014.
u 16:47

Psima s rokom trajanja volonteri traže makar privremeni smješta, samo da ih spase od eutanazije

Reniju i Tigriju uskoro će 60. dan kako su u skloništu Veterinarske ambulante Pula. Ako im netko ne pruži barem privremeni dom, bit će im to i posljednji dan života.

Reni ima dvije godine, većeg je rasta, no jako zaigran. Odbacio ga je bivši vlasnik i zamijenio novim psom, malim i slatkim štenetom. Kako je uvijek bio prepušten sam sebi, nisu mu baš poznata pravila ponašanja pa će ga udomitelj morati tome naučiti. No, to ne znači da je neposlušan, a ljude obožava i za njihovu ljubav sve će brzo naučiti.

Foto: Robert Demo

Tigri osvaja svojom posebnom ljepotom. Ima tek devet mjeseci, a kad je završio u skloništu napustio ga je i gospodin koje se o njemu brinuo dok je bio na cesti. Dosta je plah, neće vam odmah prići, iako se ta priča potpuno mijenja kad vidi djecu, njih naprosto obožava. Druželjubiv je i socijaliziran, izbjegava svaki sukob, a posebno s dominantnim psima.

Iako nemaju još puno vremena, Reniju rok ističe 21. travnja a Tigriju 24. travnja, volonteri se nadaju da će ih spasiti. Ako im možete u tome pomoći, javite se na mail mirabankovicp@gmail.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije