Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se kući

Pudl Teddy stigao u London mjesec dana nakon što je izgubljen

Tedy
Foto: Privatni album
08.10.2014.
u 20:33

Kako je nestanak prijavljen i Info centru SUZA, prema slici prepoznala ga je jedna Osječanka

Šestogodišnji pudl Teddy nakon malo duljeg i neplaniranog boravka u Hrvatskoj ipak se sretno vratio kući. Njegov vlasnik iz Londona je došao samo kako bi odveo svog psa, za kojeg su već mislili da ga nikad neće pronaći.   

Kad su ga vlasnici još krajem kolovoza zavezali ispred restorana u Vukovoj Gorici, gdje su stali da se odmore i nešto pojedu, nisu ni slutili da će se njihov odmor pretvoriti u potragu za ljubimcem. Naime, kad su izišli iz restorana, Teddyja nije bilo. Posumnjali su odmah da ga je netko ukrao pa su obavijestili i policiju te zagrebački Info centar SUZA. Iako su u Hrvatskoj ostali još desetak dana, kući su morali bez psa.

Upravo je prijava Info centru bila ključna da se Teddy ipak vrati svojoj obitelji. Slika objavljena na njihovoj internet stranici http://www.suza.hr ponukala je jednu Osječanku da nazove i otkrije gdje je pas.

- Dojavu o tome gdje se Teddy nalazi dobili smo mjesec dana nakon njegova nestanka. Javila nam je susjeda koja stanuje u blizini nalaznice. A ona nam je pak ispričala da je Teddyja pronašla svezanog ispred restorana na odmorištu Vukova Gorica. I sama se vraćala s mora, bila je u žurbi pa nije provjeravala koliko je dugo pas tu. Odvezala ga je i odvela sa sobom u Osijek – kaže Jadranka Dragović iz Info centra.

Dodaje kako je i ovaj slučaj još jedan dokaz da bi bilo idealno kada bi postojao Info centar na nivou Hrvatske. U koju veliki broj turista dolazi sa svojim ljubimcima pa bi bilo dobro i za turizam kad bi svi oni još prije dolaska u Hrvatsku znali kome se mogu obratiti u slučaju da im se izgubi ljubimac. A prema dosadašnje broju prijava u zagrebački Info centar, to i nije tako rijetko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije