Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaje im hrane

Psi o kojima se brine udruga za zaštitu životinja Futura mogli bi uskoro biti gladni

Futura daj šapu
Foto: Privatni album
1/4
23.08.2016.
u 18:45

Možete im pomoći uplatom novčanih donacija na raču udruge, a možete i sami kupiti hranu ili ampule za pse

U 12 godina postojanja i brige o napuštenim životinjama zagrebačka udruga za zaštitu životinja Futura treći put našla se u vrlo teškoj situaciji, nedostaje im hrane za pse.

Udruga svoj rad financira donacijama dobročinitelja, a organiziraju i akcije kojim prikupljaju novac i hranu. Do sljedeće, koja će biti tek u listopadu na Bundeku, na proslavi Međunarodnog dana zaštite životinja, moraju nekako preživjeti.

- Za novac koji smo trebali dobiti od Grada Zagreba, a za cijelu godinu dodijeljeno nam je 10.000 kuna, još nismo ni ugovor potpisali. A nakon toga sigurno će proći još mjesec dana do uplate - kažu u Udruzi. Hrane imaju još za 10 dana, a nakon toga psi će biti gladni. Ako možete, pomozite im da napune zdjelice Rudiju, Ribici, Donu, Peggy, Loli, Ursi, Demi, Umi, Kim i Pacinu.

Novčane donacije možete im uplatiti na račun udruge, Futura daj šapu, IBAN HR1824840081102773431, Raiffeisen bank. Možete im kupiti i hranu ili ampule za pse do 20 kg, a o preuzimanju dogovorite se s njima na telefon 091/53-83-974.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije