Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAPPY END

Pronašli psa Čiku, nalaznici odbili Porsche za nagradu

Čiko
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
12.04.2015.
u 14:00

Obitelj Gjanić o psu se brinula više od tjedan dana

Potraga za nestalim psom Čikom, čiji je vlasnik za nagradu ponudio Porsche 924, sretno je okončana.

Kako pišu 24 sata, pas je završio na zagrebačkom Miroševcu kod obitelji Gjanić, koja se o njemu brinula više od tjedan dana. S Čikom su svaki dan šetali po Maksimiru kako bi ga netko prepoznao, ali to nije upalilo. Vlasnika Bornu Jakušića kontaktirali kada je priča o psu završila u medijima.

Obitelj je skromno odbila Porsche i bilo koju drugu nagradu, no vlasnik želi pomoći obitelji pa dječaku Romanu, koji se, kako kaže, jako vezao uz psa, namjerava pokloniti bicikl, laptop i druge darove.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> Nestao pas Čiko, vlasnik za nagradu ponudio Porsche

Komentara 15

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:16 12.04.2015.

hrvatsko srce ponovo na djelu,čini se tako malo a samo pravi ljubitelji tih četveronožnih prijatelja znaju što to i koliko znači a obitelj je odbivši nagradu dodatno pokazala poštenje ... kolko me političari srame što sam 1:1 hrvat tolko me ovakv ljudi čine ponosnim

ZZ
zzz
15:05 12.04.2015.

lijepa vijest! bravo i za obitelj i za vlasnika!

DU
Deleted user
15:16 12.04.2015.

Sorry, slikali ste ljude, slikali ste auto, a di je slika glavnog junaka, cucka? inače, drago mi je da se Lesi vratio kući, unatoč mojim kritikama vlasnicima pasa koji ne čiste za svojim ljubimcima... " sused, ko ne voli životinje,, ne voli ni ljude ".... suseda, ja volim cucke ali ne volim kad vi ne počistite ta njima, kužite? :-)) .... ajde, sretno mu bilo... a vlasniku pesa poručujem da je lijepo od njega kaj bu malom kupil laptop i bicikl... ak ne slaže ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije