Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJE ZBOGOM

Prizor koji će vam slomiti srce: Oproštaj psa od svog umirućeg vlasnika pokazuje što znači prijateljstvo do samog kraja...

Pas
Foto: Facebook
1/5
10.12.2016.
u 09:35

'Bolnica je napravila najslađu stvar za nas kada je dopustila bratovom psu unutra da može reći 'zbogom', kako bi znala zašto se 'njen čovjek' nikada neće vratiti doma'

Kada je prošlog mjeseca Ryan Jessen iz Kalifornije hospitaliziran, jer je, kako je mislio, patio od migrena, nije mogao ni sanjati da je u pitanju možda udar od kojeg se neće oporaviti... Ovu tužnu priču prenosi Daily Mail.

Njegova obitelj okupila se u bolničkoj sobi kako bi se zauvijek oprostili, a osoblje bolnice tom je prigodom dopustilo ulazak bokserici Mollie koja se na dirljiv način oprostila od svog vlasnika.

Ovaj emotivni trenutak zabilježila je Ryanova sestra Michelle, a video je dotaklo srca tisuće ljudi kojima je Mollie pokazala što znači biti prijatelj do samoga kraja.

- Bolnica je napravila najslađu stvar za nas kada je dopustila bratovom psu unutra da može reći 'zbogom', kako bi znala zašto se 'njen čovjek' nikada neće vratiti doma - rekla je Michelle.

- Ako ste poznavali mog brata, znali bi kako je zaista volio svog psa.

 

Ryan je preminuo u bolnici, a njegovi su organi donirani pa je njegov srce spasilo život jednom 17-godišnjak.

- Sedamnaestogodišnji dečko čiji je rođendan na Božić dobit će srce mog brata. Koliko god bilo tužno što smo izgubili Ryana, raduje nas činjenica da će njegovo srce donijeti veliku sreću obitelji ovog dječaka. Voljela bih da Ryan zna koliko je njegovo srce promijenilo život jednom dječaku - napisala je Michelle na svom Facebook profilu.

>> Video koji će rastopiti svako srce: beba klokan, napušten od majke, ne želi pustiti svog spasioca!

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:08 10.12.2016.

pas je najbolji prijatelj!

Avatar melvinudall
melvinudall
16:10 16.12.2016.

Izuzetno dirljivo, ali gdje smo mi još od toga... To u Hrvatskoj neće biti nikada.

SC
schwertransport
06:39 11.12.2016.

Bolje bi bilo da je za vlasnicom cvilio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije