Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Pikulica je odvojena od mame i bačena u vrt, othranili su je na dudicu

Pikulica
Foto: Privatni album
1/7
24.10.2016.
u 16:13

Ima dva mjeseca, jako je zaigrana, teta čuvalica za nju traži obitelj u kojoj će je voljeti, paziti i maziti, informacije na telefon 099/69-93-087

Kako je odrastati uz mamu i njezin topli zagrljaj Pikulica nikad neće znati jer su je vrlo brzo odvojili od nje i bacili u jedan vrt.

Imala je sreću da je netko čuo njezin plač, a bila je uplašena i gladna. Nježne ruke spasile su je i odnijele na sigurno. Teta čuvalica nazvala ju je Pikulica, jer bila je tako sitna da se koturala po podu. Othranila ju je na dudicu, a trenutno je na smještaju s još nekoliko mačaka, od kojih neke i nisu oduševljene prisutnošću male mace. Zato je Pikulica često zatvorena.

Malena traži siguran dom u kojem ne mora biti jedina maca, jer ona se slaže sa svima. Ima dva mjeseca, jako je zaigrana i velika je maza i predilica. Teta čuvalica za nju želi obitelj u kojoj će je voljeti, paziti i maziti, a ona će im zauzvrat dati svu svoju ljubav. Ostale informacije možete dobiti na telefon 099/69-93-087.

Ključne riječi

Komentara 1

EB
EBERT
16:21 24.10.2016.

Teti cuvalici srecu u zivotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije