Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Odani pas 2 mjeseca čekao da se vlasnici vrate po njega i onda se dogodilo ovo

Priča o lojalnom psu
Foto: Facebook
1/7
27.08.2014.
u 16:15

Dobar, ali i tužan primjer pseće odanosti je pas kojeg su vlasnici ostavili uz jednu cestu na Tajlandu.

Vlasnici pasa znaju koliko su oni odani kućni ljubimci.

Dobar (ali i tužan) primjer je pas kojeg su vlasnici ostavili uz jednu cestu na Tajlandu.

Pas je dva mjeseca čekao da se vlasnici vrate po njega.

Foto: Facebook/ Naš potok

Psa su zamijetili vozači koji su se rastužili jer po psa danima nitko nije došao, a on se nije micao sa svog mjesta. Neki su mu išli pomoći, no on nije nikome dao da mu se približi.

S obzirom da je i dalje čekao svoje vlasnike da dođu po njega prolaznici su mu napravili sklonište od kišobrana i grmlja te su mu donosili hranu.

Foto: Facebook/ Naš potok

No, bez obzira na sunce i kišu pas se nije sakrio u zaklon već je ostao čekati uz cestu, kao da se bojao da će njegovi vlasnici proći dok njega ne bude.

Kako je vrijeme prolazilo društvenim mrežama je počelo kružiti sve više fotografija ostavljenog psa. Situacija je izgledala beznadno, sve dok netko o cijeloj priči nije obavijestio sklonište za pse.

Djelatnici skloništa pokupili su psa i smjestili ga na sigurno. Iako se njegovi vlasnici nisu vratili po njega nakon samo nekoliko dana uzeli su ga novi vlasnici, a svi koji su sudjelovali u njegovom spašavanju s ceste nadaju se kako će to za njega biti novi, ljepši početak.

>> Psa Bena upucali, bacili u potok i htjeli probosti

>> Labrador Simba prošao je težak put do uspjeha

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije