Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljavaju se

Niku, Tina i Ronu spasili su volonteri, sad im traže dom

Niko, Roni i Tin
Foto: Privatni album
1/10
17.05.2016.
u 20:31

Ne okreću glavu od životinja u nevolji ni kad nemaju mjesta za njih

Niko, Tin i Rona živi su zahvaljujućima onima koji ne okreću glavu i pomažu čak i kad nemaju ni novca ni smještaja.

Volonteri kutinske udruge Faun nisu ih ostavili na cesti, same i nezaštićene. Pronašli su im privremene domove, uz pomoć donatora pokrili su troškove cijepljenja, hrane i smještaja. Da bi mogli i dalje spašavati napuštene životinje, kojih je svakim danom sve više, moraju udomiti ove o kojima se trenutno brinu.

Jednogodišnji Niko jako voli šetnje, inače je miran i divnog karaktera. Savršen pas, kažu za njega. Dobar je s djecom, drugim psima, u šetnji, u kući, u autu. Cjepljen je, čipiran i kastriran, a ima samo osam kilograma. Desetomjesečni Tin veći je pas, ima 20 kilograma. Cijepljen je, čipiran i kastriran. Pun je enrgije, obožava biti vani, ali jednako tako voli spavati u kući. Najdraže mu je uvući se u nečije krilo. Slaže se s drugim psima, a voli i mace. Mješanka labradora i škotskog ovčara Rona ima samo četiri mjeseca. Cijepljena je i čipirana i bit će većeg rasta. Mirna je, nježna i jako se voli maziti.

Volonterima možete pomoći i novčanom donacijom na račun udruge u Privrednoj banci, HR 8923400091110272849, a dodatne informacije o radu udruge, što im sve treba te kako udomiti pse možete dobiti na mobitele 099/68-46-989 i 092/11-03-254.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije