Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istrčala na cestu

Nesreću nisu mogli izbjeći, ali pomogli su ozlijeđenoj kujici

Beetlejuice
Foto: Privatni album
1/4
21.09.2014.
u 00:35

Beetlejuice završila pod kotačima kamiona u kojem su bili mladići koji nisu okrenuli glavu, za nju se sad brine Udruga Indigo

Malena Beetlejuice nije imala sreće kad je istrčala na cestu, završila je pod kotačima kamiona koji je vozio starom Samoborskom cestom. No, imala je sreće jer su u kamionu bili dečki koji nisu samo produžili, ne mareći što će biti s njom.

Zaustavili su se i kad su vidjeli da je ozlijeđena, potražili su pomoć. Priskočile se dvije djevojke, u Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo kažu kako je zahvaljujući njima mala kujica hitno odvezena na Veterinarski fakultet.

- Kad su nas nazvali nismo mogli ići po psa, ali smo im rekli da idu na Veterinarski fakultet, a mi ćemo se kasnije pobrinuti za sve što treba – kažu u Udruzi.

Beetlejuice je zadržana na kirurgiji, a prema prvim procjenama čeka je i operacija.

- Slomljena joj je prednja nogica, ima krvi u plućima, na infuziji je i na antibioticima. Na operaciju može tek kad se sve sanira, što uključuje i rane po cijelom tijelu. Sva je zamotana, ali repić je radio čim nas je ugledala. Dobila je jastučić da joj bude ugodnije spavati, a i fine konzervice – kažu u Udruzi Indigo.

Veterinari nisu pronašli čip, ne zna se tko je vlasnik, pa će sve troškove liječenja snositi Indigo. Kako im možete pomoći doznat ćete ako ih nazovete na 099/4338080 i 091/2226683, a sve informacije možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar žič
žič
10:49 21.09.2014.

lijepo i humano.........

Avatar fredi
fredi
17:07 21.09.2014.

Jadan pesek. Nadam se da će se oporaviti. Hvala dečkima i udruzi Indigo na požrtvovnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije