Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokupsko cerje

Ne pronađu li dom, posljednji dan njihova života bit će 24. svibnja

Pokupsko Cerje
Foto: Privatni album
1/5
19.05.2016.
u 12:35

Lina, Tora, Mea i Miki broje posljednje dane života, ne udome li se do 24. svibnja zauvijek će zatvoriti svoje oči.

U Skloništu za životinje Pokupsko Cerje čekaju svoje udomitelje, čekaju spas jer žele živjeti. Lina ima samo tri godine, a u sklonište je stigla zajedno sa svojim štencima. I dok su drugi udomljeni, tromjesečne Tora i Mea dijele sudbinu svoje mame. Istog dana posljednji dan života je i Mikiju, a samo mue je osam mjeseci.

Želite li ih spasiti, ponuditi im makar privremeni dom, samo da ostanu živi, zovite 099/62-66-176.

Komentara 4

MN
mate.no
12:56 19.05.2016.

Zalosno...nemogu pomoc, nadam se da ce netko moci!

Avatar ankabutorac
ankabutorac
08:57 20.05.2016.

Hrvatska je clan u EU u kojoj postoji zakon za zastitu zivotinja u kojem ubijanje neudomljenih peseka nije odobreno. Do danas sam smatrala da je Hrvatska suverena i moderna drzava, ali kad citam takve vijesti jasno mi je da ce nas balkanski primitivizam pratiti jos stoljecima. Ljudi, borite se za ove peseke da ostanu na zivotu. A i to "Skloniste" za zivotinje mi je malo cudno...prvo "sklone" zivotinje i ond ih predaju primitivcima koji ih ubijaju....

Avatar plejer_as
plejer_as
09:40 20.05.2016.

udome to volonteri na kratko, pa vrate i ope jovonanovo, ajmooooo! besplatno kereća ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije