Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbačena na ulicu

Naomi je preživjela zimu, othranila štenad i sad traži dom

Naomi
Foto: Privatni album
1/3
26.03.2015.
u 19:49

Izgledom podsjeća na retrivera, iako je puno manja

Naomi je izbačena na ulicu kao štene, još prošle jeseni. I premda su je mnogi pokušavali uhvatiti i smjestiti na sigurno, nije im uspjelo.

Kad bi došli već nadomak uspjeha, Naomi bi nervozno zanahala repom i pobjegla. Provela je tako Naomi i zimu na otvorenom, na snijegu, uplašena, gladna i sama. No, priroda je bila neumoljiva i krajem siječnja bilo je već vidljivo da Naomi čeka potomstvo. Kao da je predosjećala da se bliži vrijeme, kujica je konačno pristala da je uhvate, premda se  tresla od straha. Već sljedeći dan na svijet je donijela šest ženkica. Udomljene su sve osim jedne, a dom sada traži i brižna mama.

Iako izgledom podsjeća na retrivera, puno je manja, ima svega 12 kilograma. Jako je draga i nenametljiva, a traži dom u kojem će uz ljubav i zaštitu konačno biti sigurna. Ostale informacije možete dobiti na telefone 091/37-72-682 i 098/817-831.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije