Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasite ih

Nana, Matilda, Berta, Vrcka i Tiki traže nove domove

Pokupsko Cerje
Foto: Privatni album
1/5
24.04.2014.
u 16:37

U Pokupskom Cerju čekaju eutanaziju, a 60. dan boravka opasno se približava

U skloništu za životinje Pokupsko Cerje život traje 60 dana, a kad prođe rok trajanja pse čeka eutanazija. I to ne zato što su bolesni ili agresivni, već zato što ih je na ulicu izbacio čovjek.

Ne pronađu li uskoro nove domove, Nana, Matilda, Berta, Vrcka i Tiki nikad više neće osjetiti toplinu doma, nježan dodir ljudske ruke, nikad više neće spavati u toplom krevetiću. Kujici Nani zadnji dan života je 5. svibnja. Ima četiri godine, opisuju je kao veoma privrženog i dobroćudnog psa, a socijalizirana je sa ostalim psima pa može u obitelj koja već ima ljubimca. Istog datuma posljednji dan života je i petomjesečnoj Matilda. Veoma umiljata i pametna, dobro se slaže s ostalim psima.

Već sljedećeg dana, 6. svibnja, eutanazija čeka četverogodišnju Bertu, koja u skloništu podiže i svoju štenad. Jako je umiljata i socijalizirana s ostalim psima.
Sedmomjesečnoj kujici Vrcki rok za eutanaziju je 7. svibnja. Kao uostalom i sva štenad, i Vrcka je vesela, umiljata i voli se maziti. Jednogodišnjem Tikiju 9. svibnja je 60. dan boravka u skloništu. Iako je preplašen, rado će vam pokazati koliko je umiljat.

Svaki od ovih pasa zaslužuje bolje, da netko dođe po njih, da ih spasi od smrti i povede svojoj kući. Želite li ih udomiti, pišite na pok.cerje@gmail.com, a sklonište možete i nazvati na mobitel 099/200-3304. Radno vrijeme sa strankama je od 10 do 14 sati.     
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije