Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Nala uskoro ostaje i bez privremenog smještaja

Nala
Foto: Privatni album
1/4
12.08.2016.
u 23:05

Nalin život zasigurno nije bio lijep, dokazuje to gubitak jednog oka, ali i strahovi s kojima je pronađena, od kojih neke još nije pobijedila.

Prema procjenama Nala ima oko tri godine, vrlo je nježna, boji se većih pasa, djece i glasnih povika. Kod tete čuvalice naučila je kućni red, pristojno se šeće na lajni i nije zahtjevna. Idealan je kućni ljubimac za ljude koji nisu skloni fizičkim aktivnostima. Njezini udomitelji ipak trebaju znati da će Nali trebati malo vremena da se privikne na novu sredinu, na nove ljude. I zato moraju imati strpljenja.

Maloj kujici hitno treba makar privremeni smještaj jer dosadašnja teta čuvalica više je ne može čuvati. Cijepljena je i sterilizirana, a ostale informacije možete dobiti na telefone 091/51-60-425 i 095/91-26-693.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije