Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Nakon života na lancu i bez hrane, Gizela Donna zaslužuje najbolje

Gizela Donna
Foto: Privatni album
1/2
19.12.2016.
u 21:57

U privremenom domu ne može ostati još dugo, ako je želite udomiti zovite SUZA-u na 060/404044, ili pak 091/121-4696

Njezin život počeo je na hladnom betonu, bila je zavezana s teškim lancem oko vrata. Prolazili su dani, a onda je Gizela Donna osjetila kako je to kad si slobodan i kad možeš otići u šetnju.

Sretala je drage ljude koji su je makar nakratko pomazili i uputili joj pogled pun topline. Hrane je imala sve manje, ali rado ju je mijenjala za slobodu. Sve dok jednog dana na svijet nisu došla njezina štenad. Pokušavala ih je zaštititi kao svaka brižna pseća mama, ali nije uspjela. Uzeli su ih i odnijeli u nepoznato.

Ostala je sama i neutješna. Gubila je volju za životom, no u pravo vrijeme stigao je spas. Odveli su je iz dvorišta tuge, a nadu je pronašla u jednom novom dvorištu. U kojeme su svoj privremeni dom pronašli i drugi psi slične sudbine kao što je njena. Pronašla je Gizela Donna ponovno sreću, ima ruku koja je mazi i zdjelicu s hranom, krevet i toplu dekicu za spavanje. Ipak, nedostaje joj samo njezin dom, a u ovom privremenom ionako ne može ostati još dugo.

Gizela ima oko dvije godine, cijepljena je, čipirana i sterilizirana. U njezinom oku krije se nada, a prekrasna crna dlaka ponovno je sjajna. Želite li je udomiti, nazovite infocentar SUZA-e, 060/404044, ili 091/121-4696.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije