Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljava se

Mr. Big je veliki veseljak, traži svog čovjeka i krilo u kojem će se maziti

Mr. Big
Foto: Smiješak za dom
1/5
26.10.2016.
u 19:51

Udomljava se kao kućni ljubimac, a ne čuvar dvorišta. Trenutačno je u okolici Zagreba, za informacije nazovite 098/856-964 ili 099/72-25-037

Ime mu baš sve govori, nazvali su ga Mr. Big jer je velik. Njegova pojava ostavlja bez daha, što zbog veličine, što zbog čarobnog osmijeha koji osvaja.

Volonteri koji ga poznaju kažu da je Mr. Big zapravo jedan veliki blento. Beskrajno je dobrodušan i uvijek veseo. I upravo to prepoznaju na licima onih koji veseljaka susretnu prvi put. A raspoloženje se mijenja od strahopoštovanja do pogleda punog topline za prekrasnog psa. I to bez iznimke.

Mr. Big nije svjestan svoje veličine pa će pokušati uskočiti u svako krilo i tražiti da ga se mazi, a zauzvrat dijelit će puse. Vezan je za čovjeka pa stalno želi biti u njegovoj blizini, zato se udomljava kao kućni ljubimac, a ne čuvar dvorišta. Pristojan je na lajni i zna se voziti u automobilu. Cijepljen je i čipiran, ima 15 mjeseci, za ostale informacije zovite na 098/856-964 ili 099/72-25-037. Mr. Big svog čovjeka čeka u okolici Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije