Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Mozarta nema već tri dana, a bez lijekova ne može preživjeti

Mozart
Foto: Privatni album
1/2
14.11.2016.
u 00:41

Prije tri dana zadnji put je dobio antibiotik zbog problema s disanjem

Mješanac šarplaninca Mozart nestao je u petak 11. studenog u Dupcima u Novom Zagrebu.

S ceste su ga spasili još dok je bio štene, a zbog problema s disanjem na stalnoj je terapiji. Tako je i u petak dobio antibiotik, no njegovi ljudi strahuju da bez lijekova neće moći još dugo preživjeti. Do sada ga nisu uspjeli pronaći, mogao bi biti već i na području Brezovice, Čeha, Botinca, a možda i još dalje od kuće.

Mozart ima godinu dana i jako je dobar, ako imate bilo kakvu informaciju ili možete pomoći njegovim ljudima u potrazi, javite se u Infocentar SUZA-e, 060/404-044, možete im pisati na info@suza.hr, odnosno nazvati na 092/2687-498.

Ključne riječi

Komentara 1

UN
una1
14:36 22.11.2016.

Samo da te pronađu na vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije