Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija za pse

Morski pas 2016. peti put na plaži za pse Brajdica u Rijeci

Morski pas
Foto: Petar Fabijan
1/4
25.08.2016.
u 22:21

U subotu 27. rujna od 9 do 20 sati možete se slikati sa svojim ljubimcem i tako pomoći udruzi Traži se prijatelj

Na plaži Brajdica u Rijeci u subotu 27. kolovoza održava se humanitarna akcija Morski pas udruge za zaštitu životinja Traži se prijatelj i fotografa Petra Fabijana.

Već petu godinu na plaži za pse nastaju fotografije četveronožnih morskih pasa, pod vodom, u vodi, na ručniku, kako god požele manekeni i njihovi skrbnici. Snimljene okom profesionalnog fotografa krasit će obiteljski album, a prihod prikupljen na ovaj način pomoći će udruzi u njezinom radu. Donacija za jednu fotografiju je 35 kuna. Udruga Traži se prijatelj bavi se zaštitom i udomljavanjem napuštenih životinja. Tu su troškovi za hranu i liječenje životinja, ali i za sterilizaciju.

Morski pas 2016. traje od 9 do 20 sati, s pauzom za ručak i odmor od 11 do 13 sati. U slučaju kiše, održat će se u nedjelju 28. kolovoza.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
08:11 26.08.2016.

Nitko ti ne brani da slikas sto želiš u svrhe koje želiš. No uvijek su iza ekrana Majke Tereze koje ne pomažu ni svoje najbliže, ali zato su pune gorčine i smeta im nečiji rad i dobra djela. Poremećenom umu moze smetati kada se pomaze bilo kome.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:48 25.08.2016.

jednom će i djeca umjesto psa bit na prvom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije