Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali ČAROBNJAK

Merlin čarolijom pretvara život u radost i smijeh

Merlin
Foto: Privatni album
1/6
01.05.2016.
u 18:22

Maleni Merlin dobio je ime po poznatom čarobnjaku, jer baš kao čarobnjak pretvara život u radost i smijeh.

Ostavljen je u jednom selu u okolici Petrinje i dugo već luta u potrazi za srećom. Njegova dobra vila odlučila mu je pomoći i pronaći mjesto gdje bi se maleni skrasio. Traži mu siguran dom, dvorište u kojem neće živjeti na lancu, iz kojeg nikad više neće odlutati, kuću u koju će smjesti ući kad se poželi maziti. Jer Merlin se obožava maziti i česljati, jednako kao što voli trčati šumskim stazama. Treba mu malo vremena da stekne povjerenje, nakon čega postaje prava mazilica.

Boji se pasa pa bi bilo idealno da je sam, za ostale informacije zovite na 091/95-86-598.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije