Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašen iz smeća

Maleni Tin velika je maza i dobrica, a obožava djecu

Tin
Foto: Privatni album
1/4
18.02.2015.
u 18:55

Još kao štene Tin je zavezan i ostavljen u dvorištu punom smeća, u kojem su ga i zlostavljali.

Spašen je na vrijeme, a zbog života u skučenom prostoru i ograničenog kretanja imao je problema s kretanjem, mišići su mu bili preslabi. Brzo se oporavio na privremenom smještaju, gdje je naučio i sva pravila života u toplom stanu.

Ima osam mjeseci i bez problema ostaje sam. Malen rastom, ima samo šest kilograma, dobre je naravi i velika maza, a obožava i djecu i druge životinje.

- Tin je jako povjerljiv, zaigran i pristojan psić. Nuždu obavlja vani, šeta četiri puta dnevno, a nikakvu štetu u stanu nije napravio Vrlo je druželjubiv sa psima, ali i s ljudima je prava maza – kažu njegovi  privremeni udomitelji.

Tin je čipiran i cijepljen, a sve informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/121-4696.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije