Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila trovanje krvi

Mačka uginula nakon što ju je ruska spisateljica obojila u ružičasto

Elena Lenina, mačka
Foto: Instagram
1/4
02.03.2015.
u 09:33

Ruskinja koja se osim pisanjem bavi i glumom, opsjednuta je ružičastom bojom pa je za jedan party odlučila svoju inače bijelu mačku obojiti u svoju omiljenu boju

Ruska spisateljica Elena Lenina na meti je kritika jer je obojila svoju mačku u ružičasto, nakon čega je nesretna životinja uginula od trovanja krvi.

Ruskinja koja se osim pisanjem bavi i glumom, opsjednuta je ružičastom bojom pa je za jedan party odlučila svoju inače bijelu mačku obojiti u svoju omiljenu boju.

Mačka je nekoliko mjeseci nakon bojenja uginula od trovanja krvi, a veterinari kažu kako je za to kriva boja.

Ruskinja tvrdi kako joj je veterinar rekao da boja nije opasna za mačku, već da će joj pomoći pri obnavljanju i jačanju dlake.

Elena je nekoliko fotografija s ružičastom mačkom objavila na Instagramu, a nakon što se saznalo da je nesretna životinja preminula, na internetu jer pokrenuta online peticija kojom se zahtijeva da se ovaj slučaj detaljnije istraži.

>> Ostali u šoku nakon što je ulicama njihova grada prošetala zelena mačka!

Komentara 3

DU
Deleted user
10:10 02.03.2015.

Jesenti milu bigulicu, kakvim se tričarijama i ispraznostima bave tzv. ozbiljne novine! Ta tzv. spisateljica nema baš puno u glavi i kao takva potpuno se uklapa u uređivačku politiku nešega modernog medija.

RI
Riječanka
10:42 02.03.2015.

tikva

MA
Majur
10:14 02.03.2015.

Ljudi koji tako izgledaju i tako se op.čeno ponašaju,a imaju love zovu se egocentrici- umjetnici...a da su siromašni i isto se tako ponašaju zvali bi ih luđacima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije