Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi prijatelj

Mačak doktor: Njeguje bolesne mačke i pse te im pruža utjehu

mačka
Foto: KimfromNorway/Imgur
1/7
18.04.2015.
u 23:15

Rademenes je i sam bio teško bolestan

Crni mačak Rademenes iz utočišta za životinje u poljskom Bydgoszczu pravi je dokaz kako mačke mogu biti velika srca i iskreno brinuti se za svoje životinjske prijatelje.

Prije nekog vremena i on je bio teško ozlijeđen i jedva se oporavio zahvaljujući prije svega ljubavi i trudu veterinarskog osoblja u utočištu, a kada se oporavio, ostao je s njima i počeo tješiti i brinuti se za druge bolesne pse i mačke. Neke od njih pokriva dekom da im ne bude hladno, druge grli, a uz većinu se stisne i svojom prisutnošću pomaže im da im dani oporavka prođu brže i bezbolnije.

– Rademenes je imao tešku infekciju respiratornog sustava i vlasnik ga je doveo k nama jer je mislio da mu nema pomoći. Ipak, nismo htjeli odustati i nakon što je neko vrijeme proveo u izolaciji, Rademenes se oporavio i ostao je s nama kao stalni stanovnik ovog utočišta – kazuje veterinarka Lucyna Kuziel-Zawalich, koja se najviše brinula za crnog mačka zelenih očiju.

Dodaje kako se od tada Rademenes brine za druge bolesne životinje, svakog novog pacijenta zagrli i pomazi, a posebno se brine za one koji se oporavljaju od operacije.

>>Brundo daje 40 kg ljubavi za krilo u koje će staviti svoju glavu

>>Nakon haljine, stigla nova viralna senzacija. Penje li se ova mačka ili spušta?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije