Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljavaju se

Imaju tek tri mjeseca i nemaju svoj dom

Ostavljene kujice
Foto: Privatni album
1/5
28.07.2014.
u 18:13

Kujice su socijalizirane, cijepljene, čipirane i čekaju na 095/3956172

Nekome su bile suvišne, nepotrebne, kao da su stvar a ne živa bića. Četiri kujice pronađene su u Zagrebu, njihov nalaznik nije okrenuo glavu i pravio se da su nevidljive zato što su male i još k tome crne.

Bilo mu je jasno da same ne mogu preživjeti pa im je pomogao. Trenutno su zbrinute na privremenom smještaju, cijepljene, čipirane i očišćene od nametnika, a u potpunosti su naučene na suživot s ljudima. Još im samo nedostaje dom u kojem će pokazati koliko su bistre i umiljate. Imaju tri mjeseca, još će malo narasti ali će ostati malene i idealne za život u stanu. Informacije o njihovom udomljavanju možete dobiti na 095/3956172.

https://www.vecernji.hr/kucni-ljubimci/roki-trazi-novi-dom-odrastao-je-s-djecom-i-obozava-ih-952236

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije