Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dawg Swag

Hrvatski brand za pse koji će vas oduševiti

 DAWG SWAG
Foto: PR
1/16
05.02.2016.
u 11:30

- Dawg Swag „hoodice“ prvo smo napravile za svoje njuškice i naišle na brojne pozitivne komentare prijatelja i poznanika, koji su nas ohrabrili da krenemo u proizvodnju „hoodica“ i za ostale psiće - ispričala je Maja Cvetković

Mlade poduzetnice, Maja Cvetković i Viktorija Šebalj, pokrenule su hrvatski brend za pse DAWG SWAG, uz koji četveronožni ljubimci postaju prave modne zvijezde.

Vlasnice dvaju psića, Moa i Rhodrija, bile su nezadovoljne postojećom ponudom na tržištu i odlučile su pokrenuti vlastitu proizvodnju odjeće za pse. S obzirom da većina pasa boravi u grijanim prostorima, javila se potreba za nošenjem odjeće za pse, koja im pruža zaštitu od hladnoće. Dawg Swag trenutno u ponudi ima tople i udobne „hoodice“ u veselim bojama, koje će istovremeno savršeno upotpuniti i vaš stil.

- Dawg Swag „hoodice“ prvo smo napravile za svoje njuškice i naišle na brojne pozitivne komentare prijatelja i poznanika, koji su nas ohrabrili da krenemo u proizvodnju „hoodica“ i za ostale psiće. Razvijamo i veličine za veće pse, tako da će svi moći biti uživati u trendi „hoodicama“, kaže Maja.

Dawg Swag će osim „hoodica“ uskoro u ponudi imati i kabanice, kao i ogrlice, oprsnice i povodce. Svi proizvodi iz Dawg Swag kolekcije proizvedeni su u Zagrebu, koristeći najkvalitetnije materijale.

- Obraćamo punu pozornost na detalje, pa su naše „hoodice“ izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu je naš originalni dizajn kojim naglašavamo osobnost ljubimaca koji ih nose te posebno pakiranje u kojem proizvod dolazi - kaže Viktorija.

>> Pomozite Čakovčanima u gradnji novih dvorišta za zbrinjavanje pasa iz romskih naselja

Foto: PR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije