Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Heidi je nestala prije tri tjedna, vlasnici nude i novčanu nagradu

Heidi
Foto: Privatni album
1/5
30.03.2017.
u 17:18

Gdje god bila, nadam se da je nitko ne tuče i da nije gladna, kaže Miljenko Turk. Imate li bilo kakve informacije, javite na 097/60-04-044

Prošlo je više od tri tjedna otkad je Heidi nestala iz dvorišta obiteljske kuće u mjestu Stružec Posavski u blizini Velike Gorice.

- Heidi je jako umiljata i dobra, znala je sama nekad prošetati iza kuće, ali uvijek se vrlo brzo vraćala. No, tog dana nije je dugo bilo i vlasnici su se zabrinuli - priča nam Željko Mihanović, prijatelj obitelji koji pomaže u potrazi. Obišli su cijelo područje nekoliko puta, a o njezinu nestanku obavijestili i lovačke udruge, prijavili policiji i veterinarskoj stanici u Velikoj Gorici. Uključili su se svi poznanici i prijatelji s društvenih mreža, ali gdje je Heidi do sada nisu otkrili.

- Tražili smo je i u azilima, obišli nekoliko romskih naselja. Ponuđena je i nagrada od 1000 kuna, ali sve je za sada bezuspješno - priča Ž. Mihanović te dodaje da vlasnik Miljenko Turk sumnja da je Heidi ukradena i do sada vjerojatno već nekome i prodana. Gdje god bila, nada se da je nitko ne tuče i da nije gladna.

Njemačka ovčarka Heidi, osim po specifičnom izgledu, prepoznatljiva je po dvije tamne mrlje na jeziku. Kujica je čipirana, a imate li bilo kakve informacije, nazovite na 097/60-04-044.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije