Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Grof je odlutao s prijateljem Cesarom koji se vratio ranjen iz vatrenog oružja

Grof
Foto: Privatni album
1/3
18.02.2017.
u 19:52

Igrali su se u dvorištu u Dugom Selu i odjednom nestali. Cesar se vratio s prostrijelnom ranom na leđima, a Grofa nitko nije vidio već danima

Grof i Cesar najbolji su prijatelji. Baš kao što su to često znali raditi, i toga dana igrali su se u dvorištu.

U jednom trenu samo su nestali. Tražili su ih satima, pao je i mrak. A onda su oko ponoći pronašli Cesara koji se ranjen dovukao do dvorišta. Veterinar je utvrdio prostrijelnu ranu od metka na leđima. No, Grofa i dalje nema i nitko ga nije vidio. Kako nije naučen da se sam šeće, vjerojatno je već i jako uplašen u mogao bi biti bilo gdje. Nestao je na području Odranske ulice u Dugom Selu.

Grof ima 9 mjeseci malo dulju svjetliju dlaku, oko vrata nosio je crnu kožnu ogrlicu. Uši su mu preklopljene, a rep kitnjast. Ima oko 30 kilograma i čipiran je. Ako ga vidite, pokušajte ga zadržati. Sve informacije javite vlasnicima na 095/59-28-411, nalazniku slijedi i nagrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije