Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osmijeh uvijek na licu

Dvogodišnja Lina traži društvo za šetnje i istraživanje

Udruga Rina
Foto: Privatni album
1/6
17.09.2014.
u 18:32

Ako ne možete udomiti, budite kumovi štićenika udruge Rina

Dvogodišnjoj Lini ništa ne može skinuti osmijeh s lica, pa ni mali problemi kojih ima zbog displazije kukova. I to što je crna i što teško zapinje za oko ne umanjuje njezino veselje i želju za istraživanjem.

Nedostaje joj jedino društvo njezinog čovjeka, a posebno društvo djece koju jako voli. Sterilizirana je, cijepljena i čipirana, spremna za odlazak u svoj dom.

Lina je štićenica zagrebačke udruge Rina, koja se brine o macama i psima, životinjama koje su Zagrepčani izbacili na ulice grada i zaboravili. Svoj dom tako traže Dobo, Bingo, Bobi, Ribica i Rea, ali i Lea, Kiki i Mimi. Sve koji ne mogu udomiti neku od životinja volonteri pozivaju da postanu njihovi kumovi i novčanim donacijama olakšaju njihov život do udomljenja. Trenutno im najviše nedostaje hrane za mačke, njih 18 uskoro bi mogle biti gladne.

Ostale informacije možete dobiti na telefon 098/1694446, a na internet stranici udruge www.udruga-rina.hr možete pročitati o svemu što rade i kako im možete pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije