Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Dona se oštenila u dvorištu punom smeća, nisu joj dali da bude mama

Dona
Foto: Privatni album
1/4
05.05.2016.
u 21:00

Kujicu su spasili volonteri, traže za nju makar privremeni smještaj

Posljednjih godinu dana Dona je provela u dvorištu prepunom smeća, pored trošne kuće u kojoj su spavala dva beskućnika.

Život je nije mazio, ponekad je od njih dobila malo hrane i vode, najčešće se snalazila sama. Prije kratkog vremena na svijet je donijela sedam štenadi, jedno je odmah uginulo, a preostalih šest sakrila je i čuvala. No, nakon samo nekoliko dana jedan od beskućnika ih je pronašao, zavezao u vreću i bacio. Štenci su pronađeni u smeću, bile su žive samo dvije kujice, ali ni one nisu uspjele bez mame.

Dona je kao svaka brižna pseća majka tražila svoje potomstvo i bila je sve tužnija. Spasili su je volonteri koji za Donu hitno traže dom, jer u šupi u kojoj je sada može ostati dva, tri dana. Kako joj prijeti upala mliječnih žlijezda, odveli su je i veterinaru. Iako preplašena, Dona je jako umiljata. Slaže se sa svima, ne smetaju joj ni mace i vrlo brzo prilagodila se novoj situaciji. Možete li joj pružiti makar privremeni smještaj, zovite na 091/1214696.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
cronada
03:57 06.05.2016.

A joj Boze kod nas brutalnog naroda!!Strasno!!!

TE
texas
21:37 05.05.2016.

baš bezobzirno. život je surov!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije