Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dom

Dona, Pero, Neron i Bolt othranjeni su na bočicu, mamu nisu upoznali

Štenad iz Like
Foto: Privatni album
1/7
24.08.2016.
u 17:53

Kad je uginula kujica koja ih je oštenila, spasila ih je Zagrepčanka koja je u Liku došla na godišnji odmor. Traži im dom, zovite je na 091/73-55-035

Iako svoj godišnji odmor nije tako zamišljala, Zagrepčanka Slavica S. nije ni trena dvojila što napraviti i treba li spašavati živote.

Kad je samo dva dana nakon što se oštenila uginula kujica iza koje je ostalo sedam veličanstvenih, sedmero štenadi koja nisu imala šanse preživjeti, nije okrenula glavu, znala je da im mora pomoći. Mješanku u tipu škotskog ovčara njezini su vlasnici zlostavljali, a kad je ostala skotna izbacili su je na cestu. Uspjela je preživjeti još toliko da svoje štence donese na svijet, više nije imala snage. Zagrepčanka je štenad othranila na bočicu, dva je uspjela i udomiti, jedna kujica nije preživjela, a njih četvero još traže dom. Godišnji se približava kraju, mora se vratiti na posao, a Donu, Peru, Nerona i Bolta nema gdje ostaviti.

Trenutno su u Lici, ako im možete pružiti makar privremeni dom, nazovite na 091/73-55-035.

Komentara 1

CR
cronada
20:29 24.08.2016.

Respekt I veliko postovanje gospodi , Lijepi primjer kako se trebamo ophoditi prema nemocnim zivotinjicama! Nadamo se uskorom udomljenju malim bebanima! !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije