Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže mu dom

Doberman Fedor obožava ljude, voli šetnje i igru

Doberman Fedor
Foto: Privatni album
1/4
30.07.2014.
u 18:37

Udomljava se preko Udruge 60+, uz potpisivanje ugovora

Doberman Fedor ima samo 2,5 godine i većinu vremena je na lancu. Vlasnik se ne može brinuti za njega pa je odlučio kako bi za psa bilo najbolje da mu pronađe novi dom.

Ovako Fedor živi već dulje od godinu dana. Zbog nepotrošene energije često je znao preskočiti ogradu, a kako se ne slaže baš s drugim psima vlasnici su oba problema riješili lancem.  Fedor brzo uči, vrlo je privržen ljudima i voli šetnje i igru. Cijepljen je i čipiran, a udomljava se uz potpisivanje ugovora s Udrugom 60+.

Jedna od obaveza iz ugovora je i kastracija, koju će novi vlasnik moći obaviti i uz popust. Informacije na 095/3956172.

Ključne riječi

Komentara 1

DP
Dule Pacov
11:25 15.08.2014.

nema njemu vise socijalizacije, doberman na lancu??? zato je i nizak, skart.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije