Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži udomitelje

Brko čezne za domom u kojem će ga voljeti i maziti

Brko
Foto: Privatni album
1/5
01.07.2015.
u 15:50

Brko je mali čupavi veseljak koji se obožava maziti. Kako više nije štene, ne trebate se bojati da će rasti ili da će biti dosadan kako to mali psi znaju biti. 

Dovoljno mu je da je u blizini čovjeka koji će ga voljeti i koji će mu posvetiti malo pažnje, to je sve za čim čezne. Traži odgovorne udomitelje, jer već je upoznao ljude koji su se u njega zaljubili, ali se brzo predomislili. A Brko nije plišana igračka, kao svako živo biće ima i svojih potreba. Ako niste spremni na njih, ne morate se ni javljati, jedno razočaranje mu je dovoljno.

Brko je cijepljen i kastriran, a ostale informacije o njegovom udomljavanju možete dobiti ako nazovete 098/457-417 ili 091/61-06-578.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije