Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokupsko cerje

Bess, Snupix i Kai spašeni od dana kad drugi odlučuju o njihovu životu

Udomljeni
Foto: Privatni album
1/3
05.12.2016.
u 21:58

I dok u Skloništu za životinje Pokupsko Cerje odbrojavaju dane života nekim drugim psima, Bess, Snupix i Kai zaboravili su kako je živjeti u boksu.

Spašeni od onog 60. dana, kad se odlučuje o njihovoj smrti, pronašli su ljude koji su ih poveli u bolji život. Bess je iz skloništa otišla samo privremeno, da ostane živa, ali je u tom privremenom domu ostala zauvijek. Pokazala je ljudima koji su je spasili koliko im je zahvalna što su joj poklonili novi život. Snupix je u skloništu završio jer je na ulici na kojoj je dulje vremena živio zasmetao nekome kome je bilo svjedno što će se s njim dogoditi. Bilo mu je svejedno hoće li dobroćudnog psa netko spasiti ili će zauvijek zatvoriti svoje oči. I dok se Snupix ponosno prošetao sa svojim udomiteljem, Kai se iz skloništa odvezao automobilom.

Uz volontere koji su im tražili domove pomogli su i svi koji su dijelili naše priče i apele da je psima ostalo još nekoliko dana života. Upravo tako vidjeli su ih i ljudi koji su ih spasili. Njihove priče završile su sretno, a već čekaju drugi psi kojima se bliži onaj zadnji, 60. dan.

<<snupix-i-kai-imaju-jos-malo-vremena-ubit-ce-ih-28-studenog

<<bess-i-violet-zivjet-ce-jos-samo-dva-dana-u-cetvrtak-ih-vise-nece-biti

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:02 06.12.2016.

u kini bi vec znali sto s njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije