Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
volonteri traže pomoć

Aki treba samo malo ljubavi i topli kutak u kojem će se odmarati

Aki
Foto: Privatni album
1/5
14.02.2017.
u 16:37

Pronađen je u bjelovarskom parku, bespomoćan, a nakon tri mjeseca mogao bi se ponovno naći na cesti na kojoj neće preživjeti

Život na ulici, na kojoj je i zimi i ljeti slijedio svog čovjeka, ostavio je traga. Aki je jedva preživio.

Volonteri su ga pronašli u bjelovarskom parku. Ležao je bespomoćan na lišću, nije mogao ni ustati. Prošlo je otad više od tri mjeseca, Aki se oporavio i uživa u toplom domu svoje spasiteljice Sanje. Ona ga je liječila i njegovala, naučila ga je na šetnje i svakodnevne nježnosti. Da je život često nepredvidiv potvrđuje i ova priča. Sanja Juriša uskoro odlazi, ali Aki ne može s njom.

- Aki je predivan pas koji treba puno ljubavi i topli kutak u kojem će spavati - opisuje Sanja Juriša 11-godišnjeg psa kojeg je vratila u život. Vremena je sve manje, a Akijeva sudbina i dalje je neizvjesna. Sigurna je samo jedno, na ulici on više neće preživjeti. Poziva svoje sugrađane, Bjelovarčane, da pomognu. Poziva ih da otvore vrata svog dvorišta, da pronađu malo mjesta za psa koji bez njihove pomoći nema budućnosti. Akiju će osigurati i hranu, a za sve druge detalje nazovite je na 097/60-62-772 ili 095/83-42-421.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije