Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će voditi ZeKaeM?

Ksenija Marinković v.d. ravnateljice Zagrebačkog kazališta mladih

Ksenija Marinković
Anto Magza/PIXSELL
27.08.2014.
u 14:44

Gradska skupština odlučuje o v.d. ravnateljici ZeKaeMa

        Glumica Zagrebačkog kazališta mladih Ksenija Marinković predložena je za v.d. ravnateljicu ZeKaeMa. O tome će imenovanju odlučivali zagrebačka Gradska skupština 28. kolovoza. Mjesto ravnateljice biti će upražnjeno 1. rujna jer dugogodišnja ravnateljica ovog zagrebačkog kazališta Dubravka Vrgoč postaje intendantica HNK-a. Do kraja rujna mora se raspisati natječaj za novog ravnatelja ZeKaeMa.

Ksenija Marinković, ugledna kazališna glumica za svoju je privremenu dužnost dobila podršku Kazališnog vijeća ZeKaeMa, Odbora za imenovanja Gradske skupštine kao i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.      

Ključne riječi

Komentara 3

IV
IvanXXIII.
09:46 31.08.2014.

Tsja, što su tu može! Raukar ima dug jezik i voli se slikati. No sad će prema uredu gradonačelnika, koji se još malo nećka s uzdignutim kažiprstom kako se prijeti nedoraslom klincu, krenuti kravate i viskiji. Svemu ima lijeka! Nijee Bandićevo srce tako stameno.

B7
b7
16:59 27.08.2014.

neočekivano !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije