Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKI SAVJETNIK

Krediti za poboljšanje turističke ponude mogu biti u kunama, ali i u eurima

euri
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
13.08.2014.
u 13:23

Kod dugoročnih kredita većeg iznosa može se koristiti razdoblje počeka do 12 mjeseci prije početka otplate kredita, tako da prihod od iduće sezone može u velikom dijelu otplatiti investiciju

P: Bavim se iznajmljivanjem kuće za odmor turistima i želio bih povećati popunjenost produljenjem sezone, pa razmišljam o podizanju usluge na višu razinu, odnosno o investiranju u dodatne sadržaje, poput gradnje bazena, fitness prostorije ili možda ugradnje jacuzzija. Zanima me do kojeg iznosa mogu dobiti kredit i po kojim uvjetima?

Teo (Split)

O: Zagrebačka banka prepoznaje potencijal domaćeg turizma i sudjeluje kao poslovni partner i savjetnik te odobrava kredite za razvoj turističke djelatnosti po povoljnim uvjetima. Krediti su namijenjeni pripremama za turističku sezonu, proširenju turističkih kapaciteta, promjeni kategorizacije objekata i uvođenju dodatnih usluga kojima ćete proširiti svoju turističku ponudu. Ovisno o konkretnim potrebama i mogućnostima otplate, klijenti mogu odabrati kratkoročni ili dugoročni kredit, uz valutnu klauzulu vezanu uz euro ili u kunama, uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu. U dogovoru s bankarom u bilo kojoj poslovnici možete izabrati kredit koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Kratkoročni turistički kredit dobro je rješenje za pripremu turističke sezone uz obavljanje manjih radova na nekretnini te kupnju potrebne opreme i sadržaja za opremanje turističkih kapaciteta. Kredit se može realizirati u kunama do maksimalnog iznosa od 70.000 kuna, uz povoljnu fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do 12 mjeseci. U cijelosti se isplaćuje u gotovini na tekući račun korisnika kredita.

Za veće iznose ulaganja i do 250.000 eura nudimo dugoročno financiranje s rokom otplate do 15 godina, čime možete obaviti i značajnije zahvate na nekretnini poput adaptacije i rekonstrukcije nekretnine, gradnje bazena, nabave opreme i slično. Dugoročni kredit možete realizirati uz povoljnu kamatnu stopu, a 40 posto od iznosa kredita može se isplatiti u gotovini na tekući račun, dok se ostali kredit isplaćuje prema računima dobavljača i izvođača radova. Prednost ovog modela je što možete koristiti razdoblje počeka do 12 mjeseci prije nego što započnete s otplatom kredita te vam prihod od iduće sezone može u velikom dijelu otplatiti investiciju. U slučaju da zahvati na vašoj nekretnini ulaze u zonu poboljšanja energetske učinkovitosti, poput ugradnje solarnih kolektora, izmjene ili ugradnje klimatizacijskog sustava ili grijanja, moguće je financiranje i zelenim stambenim kreditom uz najpovoljnije uvjete u pogledu kamatne stope i rokova otplate. Više informacija možete saznati u poslovnicama Zagrebačke banke i na www.zaba.hr.

Komentara 3

SM
susan.michael.986
06:54 07.09.2014.

Jeste li u potrazi za kredit? Imate pravo mjesto za svoj kredit rješenja upravo ovdje! Global Finance ograničena davati zajmove tvrtkama i pojedincima na niskoj i pristupačnoj kamatnu stopu od 3,2%. Molimo kontaktirajte nas putem e-maila danas putem michelsusan561@gmail.com PODNOSITELJTELJ PODACI:   1) Puno ime:   2) Zemlja:   3) Adresa:   4) Državni:   5) Seks:   6) Bračno stanje:   7) Zanimanje:   8) broj telefona:   9) Trenutno pozicija u mjestu rada:   10) Mjesečni prihod:   11) Zajam iznos potreban:   12) Zajam Trajanje:   13) Namjena kredita:   14) Religija:   15) Jeste li primijenjen prije;   16) Datum rođenja;   hvala, Gospođa Michel Susan

RY
ryanloanfirm254
23:17 06.07.2015.

Pozdrav, Da li u je potrebna financijska pomoć, čuo sam mnogo o prevarama, ali sam osiguravajući vam da Ryan Miller kredit firmi je zajednička firma izgradi da pomogne studentima i finansije, pojedinci, poslovni, crkva, organizacija itd i žele da znatete da je osiguranje zajma nije teško uopće ako imate potrebne dokumente, većina ljudi žele milionski kredit bez kolateralna ili žele da osigura kredit, i ja sam tu da vas razumiju kredit je korak po korak proces i mora se poštovati kako bi se omogućilo jednostavan transfer kredita u zajmoprimaca račun bez odlaganja jednom potrebne dokumentacije su satisfied.we ponudu kredita na 2% kamata i nudimo sve vrste kredita, uključujući sljedeće navedene u nastavku: * Pojedinačnih kredita, * Poslovne zajmove, * Izgradnju krediti * Studenti krediti, * Hipotekarni krediti, nudimo sve vrste kredita, moje uvjerenje je da to znači, potpunu slobodu život bez brige o bilo čemu. Kreiranje vlastite sudbine, a ne javlja se nikome, ako vam je potreban kredit danas nam pišite na naš e-mail na (Ryanmillerloanfirm@yahoo.com, Ryanloanfirm@gmail.com, Ryanmillerloanfirm@hotmail.com), dobiti kredit danas nastaviti svoju želju, nadamo se da ćemo pomoći i čuti od vas uskoro.

KA
kateloanss
22:17 25.01.2018.

Prijavite se za svoj brz i povoljan zajam s kamatnom stopom od 3%. nudimo 24-satnu online uslugu s 4 sata isporuke kredita. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: kate_solution@outlook.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije