Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2015. u 11:38

Šefovi IDS-a u rodbinskim su vezama s istarskim poduzetnicima Igorom Krotom i Sandrom Stipančićem koje sumnjiče za utaju 78 milijuna kuna poreza

Boris Miletić, pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a, nakon uspješno odrađenih izbora sigurno nije očekivao da će se njegovo ime, uz ime najbližega mu suradnika, istarskog župana Valtera Flege, naći u crnoj kronici.

Na žalost čelnika IDS-a, upravo im se to dogodilo nakon što je policija privela Zdravka Mamića i ostale osumnjičene za utaju 78 milijuna kuna poreza. Dinamov "mastermind" je navodno izbjegao oporezivanje prebacujući novac preko offshore tvrtki istarskih poduzetnika Igora Krote i Sandra Stipančića, koji su donedavno bili nepoznati i istarskoj a kamoli široj javnosti.

Dobro ih, međutim, poznaju šefovi IDS-a jer su s njima u rodbinskim vezama, otkrili su novinari 24 sata. Krotina supruga je kuma supruge istarskog župana Valtera Flege, dok je Stipančić "zrman" odnosno prvi bratić predsjednika IDS-a Borisa Miletića

Naravno, istarski čelnici mogu tvrditi da je sve samo nevjerojatna slučajnost jer živimo u maloj zemlji u kojoj smo svi nekako povezani i premreženi, ali bit će pritom uvjerljivi kao i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kada se ograđuje od novčanih donacija Zdravka Mamića. Mala smo zemlja, a mreža je velika.

>>Z. Mamić odlazi u Remetinec, određena mu jamčevina od 15 milijuna kn. Istražni zatvor i M. Mamiću, Kroti i Stipaničiću

>>Zdravko Mamić bio je savjetnik i donator onima koji su pelješili džepove građana

Komentara 1

DU
Deleted user
10:56 21.11.2015.

IDS - Istarska destruktivna stranka, Kajinu su se smijali, pa svi u Istri znaju kako se zapošljava, kako se krade, kako se štiti svoju Kumpaniju, Komprende, svoje Santole i svoje Compare......samo državno odvjetništvo ne vidi. IDS ucjenjuje, radi se kompanijaa sa braćom samo da se ne talasa. Za Jakovčića je u EU odobren zahtjev za skidanje imuniteta, Europa funkcinira ali Hr. odvjetništvo ih ne dira ni nakon toliko javno izrečenih tvrdnji gospodina Kajina i mnogih drugih. Za nas male evo ti ih odmah na vrata. Iza IDS-a se valja opsna igra koja može ugroziti opstojnost hrvatske države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije