Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idemo u Brazil!

Kovačić i Srna: Dogovorili smo se da ćemo poginuti na terenu!

Hrvatska Island
Foto: Slavko Midžor
19.11.2013.
u 22:24

- Njihova je sramota to što su pričali o nama i pivama. Zaslužili smo plasman na Svjetsko prvenstvo

Mateo Kovačić danas je odigrao odličnu utakmicu protiv Islanda pa ni ne čudi da su ga tribine s ovacijama ispratile kada je izlazio iz igre.

- Bilo bi žalosno da nismo otišli na SP. U svlačionici smo se dogovorili da ćemo poginuti za Hrvatsku na terenu. Odfigrali smo fenomenalnu utakmicu i zasluženo idemo u Brazil - rekao je Kovačić za HRT nakon utakmice, a tada ga je zagrlio kapetan Srna kojem je asistirao za drugi pogodak na utakmici.

- Njihova je sramota to što su pričali o nama i pivama. Zaslužili smo plasman na Svjetsko prvenstvo. Drago mi je zbog pogotka, pokazao sam da još mogu igrati na visokoj razini i dati puno reprezentaciji.

Nekolici je izgubila vjeru u nas, danas ih nismo smjeli razočarati. Dali smo sve od sebe na terenu, rekao je Srna.

- Presretni smo, u potpunosti smo to zaslužili. Čestitam Islandu i želim im sreću u budućnost. Danas smo ispunili sve što smo se dogovorili - rekao je Modrić i dodao:

- Kada ćemo imati više vremena, onda ćemo pohvatati sve izbornikove ideje i bit ćemo još bolje.

>>Idemo u Brazil, i s igračem manje Hrvatska je bila bolja od Islanda

Komentara 4

Avatar Trpimir
Trpimir
22:38 19.11.2013.

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!! To je nasa Sveta Domovina Hrvatska!

Avatar Ponosangay
Ponosangay
22:43 19.11.2013.

Idemo Brazilcima pokazati tko je Hrvatska!

Avatar Ponosangay
Ponosangay
22:47 19.11.2013.

Na HRT sijedi brko: Priča lik bajke non stop i sve zna a voditelj mu postavi pitanje da li se brišu žuti ili crveni kartoni a on kao fol sad ste me uhvatili! Pa sijedi brko komentatoru bez znanja što voliš pametovati, BRIŠU SE! HRT stidite se sa takvim komentatorom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije